preloader
  • Ваш кошик порожній

Subtotal:
₴0.00

About Us

Uf.Bee is the first company in Ukraine manufacturing reusable beeswax food wraps, environmentally friendly alternative to cling film and the best storing solution for keeping your food fresh for longer. Since late 2018, our mission has been to make the age of Mars colonization plastic free here, on Earth, and as of 2022 — make Ukraine free of russians!

About Us
“Дозвольте своєму мозку понудьгувати” — це слова Мануш Зомороді (Manoush Zomorodi)з її TED лекції “Як нудне спричиняється до найгеніальніших ідей”. Суть в тому, що коли мозку нудно, вже рефлекс його розважити відос, інтернет-шопінг, подкаст, сторіз, музика тощо. Якщо ж дозволити собі повтикать без докорів сумління чи миттєвої нової онлайн-заманухи, несподівано креативні речі трапляють
Zero Waste 02 03, 2021

“Дозвольте своєму мозку понудьгувати” — це слова Мануш Зомороді (Manoush Zomorodi)з її TED лекції “Як нудне спричиняється до найгеніальніших ідей”. Суть в тому, що коли мозку нудно, вже рефлекс його розважити: відос, інтернет-шопінг, подкаст, сторіз, музика тощо. Якщо ж дозволити собі повтикать без докорів сумління чи миттєвої нової онлайн-заманухи, несподівано креативні речі трапляють:

1-2 🍋
Більш ніж рік тому ми робили фото капусти для інстаграму. Без музики чи жодного іншого сенсорного шуму і раптом придивились до розрізу — як же ж гарно! Так народилась ідея космічної краси їжі, новий принт вощанок і далі цей фотосет у виконанні @alexandra.cherniak

3-4 🍎
Генрі Гарґрівс та Кейтлін Левін (Henry Hargreaves and Caitlin Levin) побачили, що овочам і фруктам взагалі не треба нічого, щоб бути чистою естетитикою. Вони розклали розрізи овочів та фруктів на сканер і зробили скани. Це проект “Скани їжі”: 12 знімків показують, кожен місяць сезону, крізь скани фруктів та овочів. 

5-7 🍅
Погляд Кеслін Раян (Kathleen Ryan) затримався на зіпсованих фруктах — аж вони не менш гарні! “Це та тонка грань між красою і гротеском, яка має спонукати нас до роздумів про гротескність надспоживання у світі”.

8-10 🍍
Не менш захопливо побачив їжу Клаус Піхлер (Klaus Pichler) в проекті “Одна третя” (саме стільки за даними ООН щороку цілком їстівних продуктів стають відходами). На сайті Клауса кожне фото з коментарем про те, де продукт вирощений/зроблений, скільки кілометрів подолав до споживача і який вуглецевий слід на кілограм продукту.

Чи ж не вауу? 🤩🤩🤩

Питання, яке нас не лишає у спокої: що створите ви, коли дозволите мозку понудьгувати? 🤔🙃