Чорніє авокадо: чому?
Ви ж помічали, що залиш розрізане авокадо на 15-20 хв. і все – почорніло? Чому ж так, чому авокадо чорніє?
Причини почорніння
Секрет в тому, що авокадо має екзими, які окиснюються і змінюють колір м’якоті. Чорніє відповідно розрізаний плід, темніє гуакамоле — і все через контакт з киснем.
Як зберігать половинку авокадо, щоб вона не почорніла?
Загортать авокадо у вощанку Uf.Bee і зберігать у холодильнику розрізане авокадо тільки у вощанці.
Вощанка надійно фіксується завдяки клейкості воску і смоли навколо авокадо і захищає його від прямого контакту з киснем.
Віск та соснова смола у складі вощанок Uf.Bee мають антибактеріальну дію і пригнічують розвиток бактерій Salmonella entertitidis та Staphylococcus aureaus. Відтак, авокадо абсолютно спокійно пролежить у холодильнику аж до 7 днів і буде зеленим.
Доказ на фото: ця половинка авокадо пролежала у холодильнику, загорнута у вощанку Uf.Bee 7 днів. Фото навмисно залишене без фільтрів.
Для авокадо найкраще підходить обгортка Uf.Bee розміру M. Її розмір 25х25 см, вона самоклейка, цілком з натуральних компонентів і гарантує, що з нею ви забудете, що авокадо чорніє.
Наші популярні продукти
Єдині у світі вощанки з санітарно-гігієнічним висновком та в космічно-мінімалістичному дизайні