Бразильські сирні булочки (ті самі Пау-ді-Кейжу): Маленькі, хрусткі ззовні і ніжні всередині. Традиційно їх роблять із тапіоки, але знайти це борошно в Україні - ще той квест. Тому ми зробили трішечки адаптований рецепт Інгредієнти: - 200г кукурудзяного крохмалю - 150г молока - 3 ст.л. олії - 1 яйце - 1 ч.л. солі - 180г моцарелли 1. Доводимо до кипіння молоко, сіль та олію. Вливаємо в крохмаль і збиваємо до утворення однорідного тіста (найчистіший варіант - скористуватися блендером).2. Вбиваємо яйце і знову гарненько перебиваємо. 3. Дрібно натираємо сир і додаємо в тісто. Перемішуємо, накриваємо вощанкою і ставимо в холодильник на півгодинки. 4. З охолодженого тіста робимо кульки і випікаємо 18хв при 205°Кульки варто їсти гарячими. Тому якщо відчуваєте, що не подужаєте всю порцію одразу — заморозьте частину сирих кульок на потім (можете це зробити загорнувши кульки у вощанку, морозити у вощанці також можна).Хай смакує! І не забудьте розповісти нам, як все вийшло :)#сирнібулочки #булочки #рецептбулочок #булочкивдома #рецептивипічки #вощанка #вощанки #вощанкаукраїна #рецептиукраїнською #рецептивипічки
Наші популярні продукти
Єдині у світі вощанки з санітарно-гігієнічним висновком та в космічно-мінімалістичному дизайні