preloader

Про нас

Uf.Bee — це українська компанія-виробник багаторазової вощеної обгортки, що була заснована у листопаді 2018 року. Наша місія зробити так, щоб доба колонізації Марсу була без пластику тут, на Землі... і без русаків, тому для цього ми донатим на ЗСУ з того, що заробляємо з вощанок.

Про нас
Контактна інформація
+38 (098) 076 86 71
info@uf.in.ua
Гарбузові булочки
Zero Waste 10 16, 2023

Гарбузові булочки

Для тіста:
- 80 мл молока
- 30г вершкового масла
- 2 ч.л. сухих дріжджів
- 120г гарбузового пюре
- 60г цукру
- 1/4 ч.л. мускатного горіха
- 1 яйце
- 300г борошна

Для начинки:
- 80г вершкового масла
- 3 ст.л. цукру
- 1 ст.л. кориці

Для крему:
- 100г вершкового сиру
- 20мл молока
- 80г цукрової пудри

1. Змішуємо молоко з маслом і нагріваємо, щоби розтопити масло. Молоко не має бути гарячим (якщо перегріли - просто залиште його охолонути на декілька хвилин). Додаємо дріжджі і перемішуємо.
2. Окремо змішуємо гарбузове пюре, цукор та мускатний горіх. Вливаємо дріжджову суміш та вбиваємо яйце. Перемішуємо.
3. Починаємо всипати борошно. Замішуємо тісто протягом 3-5хв (якщо тісто липке, не соромтеся додати більше борошна).
4. Накриваємо тісто вощанкою і залишаємо в теплому місці на 1-2 години (я трохи нагріваю духовку і ставлю туди тісто на годинку).
5. Тісто, що підійшло, вимішуємо і розкатуємо в прямокутник. Змащуємо розтопленим маслом, присипаємо цукром та корицею. Скручуємо в рулетик і ріжемо на 8-10 частинок. Викладаємо в форму, закриваємо вощанкою та залишаємо ще на годинку.
6. Випікаємо 25-30хв при 180°.
7. Вершковий сир збиваємо разом з молоком та цукровою пудрою. Змащуємо кремом трохи охоловші булочки. І насолоджуємося!

Тег: Вощанка