preloader

Про нас

Uf.Bee — це українська компанія-виробник багаторазової вощеної обгортки, що була заснована у листопаді 2018 року. Наша місія зробити так, щоб доба колонізації Марсу була без пластику тут, на Землі... і без русаків, тому для цього ми донатим на ЗСУ з того, що заробляємо з вощанок.

Про нас
Контактна інформація
+38 (098) 076 86 71
info@uf.in.ua
Гарбузовий пиріг 🎃
Zero Waste 10 26, 2020

Гарбузовий пиріг 🎃

Що знадобиться?

👉🏻для пісочного коржа:
1,5 склянки пшеничного борошна вищого гатунку
1 ст. л. цукру
1 ст. л. білого оцту
дрібка солі
1/2 склянки нерафінованої кокосової олії
4 - 6 ст. л. крижаної води

👉🏻для начинки з гарбуза:
420 гр. пюре гарбуза
230 гр. м'якого тофу
2/3 склянки цукру
2 ст. л. кукурудзяного крохмалю
1 ч. л. меленої кориці
1/2 ч. л. тертого мускатного горіха
1/2 ч. л. екстракту ванілі

Починаємо готувати!😍👇🏻

1️⃣ Приготуйте корж для пирога: в кухонному комбайні змішайте борошно, цукор, оцет і 1/2 ч. л. солі. Додавайте кокосову олію по чайній ложці і мішайте доти, доки найбільші шматочки тіста не стануть розміром з горошину. Додайте 4 ст. л. холодної (аж крижаної) води і вимішайте до однорідного стану. Перевірте консистенцію тіста: воно має тримати форму. Якщо суміш занадто пухка, додайте ще 1 - 2 ст. л. крижаної води. Перекладіть тісто на стіл, сформуйте диск товщиною близько 1,5 см. І охолодіть протягом як мінімум 1 години або залиште охолоджуватись тісто на всю ніч.

2️⃣ Щоб тісто легко розкочувалося, дістаньте його заздалегідь з холодильника і залиште при кімнатній температурі (на це може знадобитися від 20 до 40 хвилин). На посипаній борошном поверхні розкачайте тісто в диск діаметром під вашу форму для випікання (у нас 30 см), покладість тісто у форму для пирога, пригладьте краї, а надлишок тіста можна заморозити в @uf.bee на наступний раз.

3️⃣ Розігрійте духовку до 180 °С. Випікайте корж до тих пір, поки краї не стануть злегка золотистими, від 20 до 25 хвилин.

4️⃣ А поки приготуймо начинку: в кухонному комбайні змішайте пюре з гарбуза, тофу, цукор, кукурудзяний крохмаль, корицю, мускатний горіх, ваніль і 1/4 ч. л. солі, збийте до однорідної консистенції.

5️⃣ Налийте начинку у корж для пирога і запікайте протягом 40-45 хвилин. Дайте пирогу охолонути до кімнатної температури, а потім він має постояти в холодильнику мінімум пару годин. Тепер можна нарізати і подати до столу.

Смачного!🥄

Тег: Вощанка