preloader
Безкоштовна доставка на замовлення від 1000 грн

Гарбузовий сезон в розпалі — обирай вощанки для 🎃

Про нас

Uf.Bee — це українська компанія-виробник багаторазової вощеної обгортки, що була заснована у листопаді 2018 року. Наша місія зробити так, щоб доба колонізації Марсу була без пластику тут, на Землі... і без русаків, тому для цього ми донатим на ЗСУ з того, що заробляємо з вощанок.

Про нас
Контактна інформація
+38 (098) 076 86 71
info@uf.in.ua
Як правильно зберігати зелені продукти у вощанках
свіжість їжі 11 13, 2025

Ви їсте досить зелені? Якщо ні, то першим кроком для вас буде мати достатньо зелені у холодильнику. А якщо ви відповіли, що зелені вже вдосталь, але вона гниє там, то пора завести вощанки.

Щоб правильно зберігати зелені продукти у вощанках, слід дотримуватися наступних кроків:

1. Підготуйте зелені продукти для зберігання, видаливши псувні або пошкоджені частини.

2. Очистіть і обсушіть зелені, щоб вони були сухими перед упаковкою.

3. Відкрийте упаковку вощанки та вийміть необхідну кількість або розмір аркуша.

4. Покладіть зелені на середину аркуша вощанки.

5. Повільно обережно накрийте зелені другою половиною аркуша вощанки.

6. Намагайтеся уникати створення зайвих згинів або складок на аркуші вощанки.

7. Не залишайте зелені продукти у вощанці на довгий час, використовуйте їх якнайшвидше.

Тепер, коли ви знаєте, як правильно зберігати зелені продукти у вощанках, ви можете насолоджуватися свіжістю і смаком здорової їжі ще довше. Почніть використовувати вощанки вже сьогодні і не дозволяйте своїм зеленим продуктам гнити у холодильнику.

Тег: Вощанка