preloader

Про нас

Uf.Bee — це українська компанія-виробник багаторазової вощеної обгортки, що була заснована у листопаді 2018 року. Наша місія зробити так, щоб доба колонізації Марсу була без пластику тут, на Землі... і без русаків, тому для цього ми донатим на ЗСУ з того, що заробляємо з вощанок.

Про нас
Контактна інформація
+38 (098) 076 86 71
info@uf.in.ua
Апельсинові цукати: рецепт
Zero Waste 05 03, 2019

Інгредієнти:

- 3-4 апельсини

- 1 склянка цукру

- 1/2 склянки води

- Додатковий цукор для посипки (за бажанням)

Інструкції:

1. Посмакуйте апельсинами або просто почистіть апельсини, і загорніть їх у вощанки. Нам потрібна саме шкірка.

2. Наріжте шкірку на тонкі смужки або маленькі кубики.

3. Покладіть нарізану шкірку в каструлю і залийте її водою. Доведіть до кипіння і варіть протягом 10 хвилин, щоб позбутись гіркоти.

4. Після цього злийте воду, в якій варились шкірки, і знову залийте їх чисою водою. Повторіть цей крок ще двічі.

5. Після трьох варок, злийте воду і додайте цукор і 1/4 склянки води

6. Варіть разом з цукром на помірному вогні протягом 20-30 хвилин.

7. Покладіть цукати на решітку для висихання або на покрите пергаментом деко і дайте їм повністю висохнути.

8. Якщо бажаєте, обваляйте цукати в додатковому цукрі для посипки.

9. Після того, як цукати повністю висохнуть і затвердіють, вони готові – можна хоч у випічку додавати, хоч з чаєм смакувати :)


Ці апельсинові цукати чудово підходять як смачний перекус або десерт, а також можуть бути використані як добавка до кексів, кексів або морозива. Вони також чудово підходять як подарунок!

Тег: Вощанка