Ми вирішили спростити собі завдання новорічного столу і замовили сирну тарілку; перше – обрали локального і маленького виробника, сімейну ферму — важливо підтримувати таких саме зараз! Друге, що ми зробили — перепакували усе і одразу у вощанки.
</br>
Якби ви могли відчути інтенсивність запаху, коли ми відкривали кожну вакуумну упаковку — вам не треба було б появнювати чому; цей запах — це аміак, який виділяється при дозріванні сиру, а продовжує він дозрівати весь час. Якщо цей газ не виходитиме, він змінюватиме смак сиру, що не хотілось би. А у вощанках, в яких основа з бавовни, що крізь пори пропускає ці гази, сир чудово дожеве до новорічного столу!
</br> Наш висновок — навіть не думайте замовляти крафтовий сир, не маючи вощанок: інтенсивність його запаху, коли ви відкриєте вакуум, вас у цьому переконає, але ж буде пізно.
Справжній сир продовжує дозрівати навіть в дорозі поштою, виділяючи вуглекислий газ, метан й навіть сірководень.
Надлишок цих газів змінить смак сиру, тому інструкція до дії проста: отримали сир, перевдягнули у вощанку, дали подихати хоча б кілька годинок і можна насолоджуватися :)
Наші популярні продукти
Єдині у світі вощанки з санітарно-гігієнічним висновком та в космічно-мінімалістичному дизайні