❗️Обережно, це їстівне! Зробили добірку того, що не треба викидати — можна використати і з великою користю. Зберігайте і доповнюйте: 🍀Стебла петрушки — ви здивуєтесь, який список вітамінів саме в них, а частина рецептів народної медицини прямісінсько таки вимагає стебл петрушки як основного компоненту їхнього цілющого. Вірите ви в те чи ні, стебла петрушки кришіть у салат і буде і вам користь, і харчових відходів менше.🥔Картопля зі шкіркою — ну хто її любить чистити? Так і можна не чистити: запікайте прямо в шкірочці, гарно вимивши її джутовою губкою та нашим милом перед тим. Мило, оскільки має цілком натуральний склад, підходить для миття овочів та фруктів, а джутова губка має ідеальну жорсткість для подібного завдання. Мило (класичне чи гірчичне) для миття овочів – 32 грн, джутова губка ручної роботи — 36 грн.🎃Гарбуз зі шкіркою — якщо запекти гарбуз зі шкірочкою, а далі блендерувати запечені шматочки для пирога, ця ж припечена шкірочка додає карамельного смаку пирогу. Це перевірено :)🌱Стебла укропа — знайшли, що з них роблять цікаву штуку: змолоти блендером чи на м’ясорубку, додати олію, сіль, приправи і горішки, пармезан і виходить а-ля песто. Хто пробував? Напишіть, будь ласка, як вийшло!🌿Зелень моркви — от тут наш подив, але стабільно у @yuliia.voloshyna з’являється рецепт песто саме з зелені моркви. А ще її можна букетом поставити — також лайфхак @yuliia.voloshyna :)🥦 Серцевина капустини (брокколі чи звичайної білокачанної) — її стандартно додають в бульйон для аромату і смаку.👇Тепер діліться своїми знаннями👇(до речі, на фото вощанка розміру M (25x25), вартістю 82 грн, а на ній яблучко, яке багато хто з серцевинкою їсть, ви в якому таборі?)
Наші популярні продукти
Єдині у світі вощанки з санітарно-гігієнічним висновком та в космічно-мінімалістичному дизайні