preloader

Про нас

Uf.Bee — це українська компанія-виробник багаторазової вощеної обгортки, що була заснована у листопаді 2018 року. Наша місія зробити так, щоб доба колонізації Марсу була без пластику тут, на Землі... і без русаків, тому для цього ми донатим на ЗСУ з того, що заробляємо з вощанок.

Про нас
Контактна інформація
+38 (098) 076 86 71
info@uf.in.ua
Рецепт гарбузового пирога
рецепт гарбузового пирога 06 01, 2025

Вітаю! Сьогодні ми розглянемо рецепт приготування смачного і корисного гарбузового пирога. Для початку нам знадобиться невеликий список інгредієнтів. Для пісочного коржа нам знадобиться пшеничне борошно, цукор, білий оцет, сіль, нерафінована кокосова олія та крижана вода. Для начинки з гарбуза нам знадобиться сам гарбуз, цукор, кориця, мускатний горіх, імбир, яйця та молоко. Тепер перейдемо до приготування пирога.

1. Почнемо з пісочного коржа. Змішайте пшеничне борошно, цукор, білий оцет, сіль та нерафіновану кокосову олію в мисці. Додайте крижану воду і замішайте тісто.

2. Розгорніть тісто на дні форми для пирога і випічки. Покладіть його в піч і запікайте протягом 15-20 хвилин при температурі 180 градусів.

3. Тим часом готуємо начинку з гарбуза. Відваріть гарбуз, змішайте його з цукром, корицею, мускатним горіхом та імбиром. Додайте яйця та молоко і збийте все в блендері до однорідності.

4. Вилейте начинку на пісочний корж і рівномірно розподіліть по формі. Поставте пиріг у піч і запікайте ще 30-40 хвилин, доки начинка не стане золотистою.

Отже, ваш гарбузовий пиріг готовий! Спробуйте приготувати його вдома і насолоджуйтесь цим корисним ласощами разом з вашою родиною та друзями. До роботи!

Тег: Вощанка