preloader

Про нас

Uf.Bee — це українська компанія-виробник багаторазової вощеної обгортки, що була заснована у листопаді 2018 року. Наша місія зробити так, щоб доба колонізації Марсу була без пластику тут, на Землі... і без русаків, тому для цього ми донатим на ЗСУ з того, що заробляємо з вощанок.

Про нас
Контактна інформація
+38 (098) 076 86 71
info@uf.in.ua
Корисна їжа по сезону
Zero Waste 01 21, 2024

Корисна їжа по сезону — це смачніше і дешевше, але чи знали ви, що це ще й більш екологічно та корисно?

Послаблення карантину означає, що ми нарешті виходитимемо в люди: запрацюють кав’ярні (літні майданчики), салони краси, парки. Водночас, це означає, що наш контакт з людьми зросте порівняно з ексклюзивно домашніми останніми двома місяцями. У цьому контексті надзвичайно важливо подбати про зміцнення імунітету і в цьому нам допоможе принцип сезонності дієти. Отже, усі переваги їсти сезонно:

1. Корисніше: у дослідженні вмісту вітаміну С у броколі було виявлено, що у максимум вітаміну там у пік природного сезону дозрівання цього овоча, а це восени.

2. Смачніше: великі господарства, що постачають овочі у супермаркети поза сезоном, мусять віддавати пріоритет сортам, які довше лежатимуть на полиці, а не тим, які потенційно смачніші. Відтак, на солодкі помідори вкрай рідше натрапиш взимку.

3. Дешевше: коли городини вдосталь, не дивно, що вона падає в ціні. Зараз, до прикладу, в сезоні редиска, молода капуста і ціна на них динамічно змінюється в меншу сторону.

4. Екологічніше: споживання сезонного суттєво зменшує вуглецевий слід спожитого. Тут все просто: якщо помідор не везуть через півсвіту, то й пального на перевезення не використали і планету менше забруднили.

А щоб взагалі супер було, придбана корисна їжа по сезону зберігалась у вощеній обгортці Uf.Bee: красива їжа заслуговує найкращої обгортки.

Тег: Вощанка