Що може бути кращим пасти! Тільки домашня паста!Для приготування домашньої пасти будуть точно потрібні:🍳Борошно (на 1 яйце ≈ 100 гр борошна)🍳Яйца🍳КачалкаДобре, якщо у вас також під рукою будуть:🍳Сіль🍳Оливкова олія🍳✊Паста-машина1. На чисту поверхню насипемо купкою борошно і зробимо всередині ямку, туди увіб'ємо яйця. На цьому етапі з'являється чудова можливість навчитися міряти все на око: якщо це перший раз у вас з домашньою пастою, додайте трохи більше борошна, щоб яйця не розтеклись по поверхні. 2. Акуратно і з любов'ю збиваємо виделкою яйця. На цьому етапі за бажанням можна додати дрібку солі та пару крапель хорошої оливкової олії.3. Забуваємо тепер про виделку і починаємо змішувати яйця з борошном руками. Це трошки забере часу: спочатку тісто буде дуже липким і грудочками, але не здавайтесь! Вимішуйте тісто не менше 10 хвилин, щоб активізувався глютен - це і зробить нашу пасту пружною! 4. Коли тісто перетвориться у пружну та еластичну кульку, щільно накриваємо його вощаночкою і даємо тісту відпочить 〜1 год.5. Через годинку ділимо тісто на кілька частин і починаємо розкатувати. На цьому етапі буде зручно і швидко, якщо у вас є паста-машина, але якщо у вас її немає - не втрачайте ентузіазму! Уявляємо себе Italian mama і працюємо качалкою і м'язами! ✊ 6. Наш лист тіста повинен бути досить тонким перед нарізкою. Перед тим як нарізати, посипте лист тіста борошно. У відео у нас фетучіні в процесі — смужечки шириної ≈ 7 мм. 7. Після нарізання пасту можна висушити або накрити вощанкою до моменту варіння. А от що з нею робити після варіння, рецепт буде чарівниці на кухні і не тільки @haidliza ♥️
Наші популярні продукти
Єдині у світі вощанки з санітарно-гігієнічним висновком та в космічно-мінімалістичному дизайні