preloader
  • Ваш кошик порожній

Subtotal:
₴0.00

About Us

Uf.Bee is the first company in Ukraine manufacturing reusable beeswax food wraps, environmentally friendly alternative to cling film and the best storing solution for keeping your food fresh for longer. Since late 2018, our mission has been to make the age of Mars colonization plastic free here, on Earth, and as of 2022 — make Ukraine free of russians!

About Us
Pumpkin buns
Zero Waste 10 16, 2023

Гарбузові булочки

Для тіста:
- 80 мл молока
- 30г вершкового масла
- 2 ч.л. сухих дріжджів
- 120г гарбузового пюре
- 60г цукру
- 1/4 ч.л. мускатного горіха
- 1 яйце
- 300г борошна

Для начинки:
- 80г вершкового масла
- 3 ст.л. цукру
- 1 ст.л. кориці

Для крему:
- 100г вершкового сиру
- 20мл молока
- 80г цукрової пудри

1. Змішуємо молоко з маслом і нагріваємо, щоби розтопити масло. Молоко не має бути гарячим (якщо перегріли - просто залиште його охолонути на декілька хвилин). Додаємо дріжджі і перемішуємо.
2. Окремо змішуємо гарбузове пюре, цукор та мускатний горіх. Вливаємо дріжджову суміш та вбиваємо яйце. Перемішуємо.
3. Починаємо всипати борошно. Замішуємо тісто протягом 3-5хв (якщо тісто липке, не соромтеся додати більше борошна).
4. Накриваємо тісто вощанкою і залишаємо в теплому місці на 1-2 години (я трохи нагріваю духовку і ставлю туди тісто на годинку).
5. Тісто, що підійшло, вимішуємо і розкатуємо в прямокутник. Змащуємо розтопленим маслом, присипаємо цукром та корицею. Скручуємо в рулетик і ріжемо на 8-10 частинок. Викладаємо в форму, закриваємо вощанкою та залишаємо ще на годинку.
6. Випікаємо 25-30хв при 180°.
7. Вершковий сир збиваємо разом з молоком та цукровою пудрою. Змащуємо кремом трохи охоловші булочки. І насолоджуємося!