preloader
  • Ваш кошик порожній

Subtotal:
₴0.00

About Us

Uf.Bee is the first company in Ukraine manufacturing reusable beeswax food wraps, environmentally friendly alternative to cling film and the best storing solution for keeping your food fresh for longer. Since late 2018, our mission has been to make the age of Mars colonization plastic free here, on Earth, and as of 2022 — make Ukraine free of russians!

About Us

Black(out) Friday Sale

  • 00
    Days
  • 00
    Hours
  • 00
    Min
  • 00
    Sec
Shop for beeswax wraps
Pumpkin pie 🎃
Zero Waste 10 26, 2020

Гарбузовий пиріг 🎃

Що знадобиться?

👉🏻для пісочного коржа:
1,5 склянки пшеничного борошна вищого гатунку
1 ст. л. цукру
1 ст. л. білого оцту
дрібка солі
1/2 склянки нерафінованої кокосової олії
4 - 6 ст. л. крижаної води

👉🏻для начинки з гарбуза:
420 гр. пюре гарбуза
230 гр. м'якого тофу
2/3 склянки цукру
2 ст. л. кукурудзяного крохмалю
1 ч. л. меленої кориці
1/2 ч. л. тертого мускатного горіха
1/2 ч. л. екстракту ванілі

Починаємо готувати!😍👇🏻

1️⃣ Приготуйте корж для пирога: в кухонному комбайні змішайте борошно, цукор, оцет і 1/2 ч. л. солі. Додавайте кокосову олію по чайній ложці і мішайте доти, доки найбільші шматочки тіста не стануть розміром з горошину. Додайте 4 ст. л. холодної (аж крижаної) води і вимішайте до однорідного стану. Перевірте консистенцію тіста: воно має тримати форму. Якщо суміш занадто пухка, додайте ще 1 - 2 ст. л. крижаної води. Перекладіть тісто на стіл, сформуйте диск товщиною близько 1,5 см. І охолодіть протягом як мінімум 1 години або залиште охолоджуватись тісто на всю ніч.

2️⃣ Щоб тісто легко розкочувалося, дістаньте його заздалегідь з холодильника і залиште при кімнатній температурі (на це може знадобитися від 20 до 40 хвилин). На посипаній борошном поверхні розкачайте тісто в диск діаметром під вашу форму для випікання (у нас 30 см), покладість тісто у форму для пирога, пригладьте краї, а надлишок тіста можна заморозити в @uf.bee на наступний раз.

3️⃣ Розігрійте духовку до 180 °С. Випікайте корж до тих пір, поки краї не стануть злегка золотистими, від 20 до 25 хвилин.

4️⃣ А поки приготуймо начинку: в кухонному комбайні змішайте пюре з гарбуза, тофу, цукор, кукурудзяний крохмаль, корицю, мускатний горіх, ваніль і 1/4 ч. л. солі, збийте до однорідної консистенції.

5️⃣ Налийте начинку у корж для пирога і запікайте протягом 40-45 хвилин. Дайте пирогу охолонути до кімнатної температури, а потім він має постояти в холодильнику мінімум пару годин. Тепер можна нарізати і подати до столу.

Смачного!🥄