Гарбузовий пиріг 🎃⠀Що знадобиться?⠀👉🏻для пісочного коржа:1,5 склянки пшеничного борошна вищого гатунку1 ст. л. цукру1 ст. л. білого оцтудрібка солі1/2 склянки нерафінованої кокосової олії4 - 6 ст. л. крижаної води⠀👉🏻для начинки з гарбуза:420 гр. пюре гарбуза230 гр. м'якого тофу2/3 склянки цукру2 ст. л. кукурудзяного крохмалю1 ч. л. меленої кориці1/2 ч. л. тертого мускатного горіха1/2 ч. л. екстракту ванілі⠀Починаємо готувати!😍👇🏻⠀1️⃣ Приготуйте корж для пирога: в кухонному комбайні змішайте борошно, цукор, оцет і 1/2 ч. л. солі. Додавайте кокосову олію по чайній ложці і мішайте доти, доки найбільші шматочки тіста не стануть розміром з горошину. Додайте 4 ст. л. холодної (аж крижаної) води і вимішайте до однорідного стану. Перевірте консистенцію тіста: воно має тримати форму. Якщо суміш занадто пухка, додайте ще 1 - 2 ст. л. крижаної води. Перекладіть тісто на стіл, сформуйте диск товщиною близько 1,5 см. І охолодіть протягом як мінімум 1 години або залиште охолоджуватись тісто на всю ніч.⠀2️⃣ Щоб тісто легко розкочувалося, дістаньте його заздалегідь з холодильника і залиште при кімнатній температурі (на це може знадобитися від 20 до 40 хвилин). На посипаній борошном поверхні розкачайте тісто в диск діаметром під вашу форму для випікання (у нас 30 см), покладість тісто у форму для пирога, пригладьте краї, а надлишок тіста можна заморозити в @uf.bee на наступний раз.⠀3️⃣ Розігрійте духовку до 180 °С. Випікайте корж до тих пір, поки краї не стануть злегка золотистими, від 20 до 25 хвилин.⠀4️⃣ А поки приготуймо начинку: в кухонному комбайні змішайте пюре з гарбуза, тофу, цукор, кукурудзяний крохмаль, корицю, мускатний горіх, ваніль і 1/4 ч. л. солі, збийте до однорідної консистенції.⠀5️⃣ Налийте начинку у корж для пирога і запікайте протягом 40-45 хвилин. Дайте пирогу охолонути до кімнатної температури, а потім він має постояти в холодильнику мінімум пару годин. Тепер можна нарізати і подати до столу.⠀Смачного!🥄
Our Featured Products
The only beeswax wraps in the world in cosmic design and food grade certified at L.I. Medved’s Research Center of Preventive Toxicology, Food and Chemical Safety of the Ministry of Health of Ukraine