❗️Обережно, це їстівне! Зробили добірку того, що не треба викидати — можна використати і з великою користю. Зберігайте і доповнюйте: 🌀Стебла петрушки — ви здивуєтесь, який список вітамінів саме в них, а частина рецептів народної медицини прямісінько таки вимагає стебла петрушки як основного компонента їхнього цілющого. Вірите ви в те чи ні, стебла петрушки кришить у салат і буде і вам користь, і харчових відходів менше.🥔Картопля зі шкіркою — ну хто її любить чистити? Так і можна не чистити: запікайте прямо в шкірочці, гарно вимивши її джутовою губкою та нашим милом перед тим. Мило, оскільки має цілком натуральний склад, підходить для миття овочів та фруктів, а джутова губка має ідеальну жорсткість для подібного завдання. Мило (класичне чи гірчичне) для миття овочів — 32 грн, джутова губка ручної роботи — 36 грн.🎃Гарбуз зі шкіркою — якщо запекти гарбуз зі шкірочкою, а далі блендерувати запечені шматочки для пирога, ця ж припечена шкірочка додає карамельного смаку пирогу. Це перевірено :)🌱Стебла укропа — знайшли, що з них роблять цікаву штуку: змолоти блендером чи на м'ясорубці, додати олію, сіль, приправи і горішки, пармезан і виходить а-ля песто. Хто пробував? Напишіть, будь ласка, як вийшло!🍏Зелень моркви — от тут наш погляд, але стабільно у @yuliia.voloshyna заявляються рецепт песто саме з зеленої моркви. А ще її можна букетом поставити — також лайфхак @yuliia.voloshyna :)❦Серцевина капустини (брокколі чи звичайної білокачанної) — її стандартно додають в бульйон для аромату і смаку.👇Тепер діліться своїми знаннями👇(до речі, на фото вощанка розміру M (25x25), вартістю 82 грн, а на ній яблучко, яке багато хто з серцевинкою їсть, ви в якому таборі?)
Our Featured Products
The only beeswax wraps in the world in cosmic design and food grade certified at L.I. Medved’s Research Center of Preventive Toxicology, Food and Chemical Safety of the Ministry of Health of Ukraine