Що може бути кращим пасти! Тільки домашня паста!Для приготування домашньої пасти будуть точно потрібні:🍳Борошно (на 1 яйце ≈ 100 гр борошна)🍳Яйца🍳КачалкаДобре, якщо у вас також під рукою будуть:🍳Сіль🍳Оливкова олія🍳✊Паста-машина1. На чисту поверхню насипемо купкою борошно і зробимо всередині ямку, туди увіб'ємо яйця. На цьому етапі з'являється чудова можливість навчитися міряти все на око: якщо це перший раз у вас з домашньою пастою, додайте трохи більше борошна, щоб яйця не розтеклись по поверхні. 2. Акуратно і з любов'ю збиваємо виделкою яйця. На цьому етапі за бажанням можна додати дрібку солі та пару крапель хорошої оливкової олії.3. Забуваємо тепер про виделку і починаємо змішувати яйця з борошном руками. Це трошки забере часу: спочатку тісто буде дуже липким і грудочками, але не здавайтесь! Вимішуйте тісто не менше 10 хвилин, щоб активізувався глютен - це і зробить нашу пасту пружною! 4. Коли тісто перетвориться у пружну та еластичну кульку, щільно накриваємо його вощаночкою і даємо тісту відпочить 〜1 год.5. Через годинку ділимо тісто на кілька частин і починаємо розкатувати. На цьому етапі буде зручно і швидко, якщо у вас є паста-машина, але якщо у вас її немає - не втрачайте ентузіазму! Уявляємо себе Italian mama і працюємо качалкою і м'язами! ✊ 6. Наш лист тіста повинен бути досить тонким перед нарізкою. Перед тим як нарізати, посипте лист тіста борошно. У відео у нас фетучіні в процесі — смужечки шириної ≈ 7 мм. 7. Після нарізання пасту можна висушити або накрити вощанкою до моменту варіння. А от що з нею робити після варіння, рецепт буде чарівниці на кухні і не тільки @haidliza ♥️
Our Featured Products
The only beeswax wraps in the world in cosmic design and food grade certified at L.I. Medved’s Research Center of Preventive Toxicology, Food and Chemical Safety of the Ministry of Health of Ukraine