preloader
  • Ваш кошик порожній

Subtotal:
₴0.00

About Us

Uf.Bee is the first company in Ukraine manufacturing reusable beeswax food wraps, environmentally friendly alternative to cling film and the best storing solution for keeping your food fresh for longer. Since late 2018, our mission has been to make the age of Mars colonization plastic free here, on Earth, and as of 2022 — make Ukraine free of russians!

About Us
Zero Waste рецепт пасти з гарбузом: від шкірки до насінинки
Zero Waste 01 21, 2024
Четвертина гарбуза, очищена від насіння та шкірки (шкірку та насіння зберегти), решту гарбуза загорнути у обгортку і зберігати у холодильнику,
  • 125 г пасти з твердих сортів пшениці,
  • 2 зубчики часника, очищені від шкірки (зберегти шкірку для овочевих бульйонів або компостувати її),
  • 1 цибулина, розрізана на 4 частини,
  • 1 чайна ложка паприки,
  • 200 мл молока (кокосове або будь-яке інше у наявності),
  • оливкова олія Extra Virgin,
  • 5–7 листків шавлії (або 1 ст. л. сушеної шавлії),
  • сіль та перець 

    Розігріти духовку до 200 С.

    Свіже листя шавлії, шкірку та насіння гарбуза збризнути оливковою олією, посолити та поперчити. Покласти на деко шкірки, насіння гарбуза та листки свіжої шавлії. Поставити у духовку на 15-20 хвилин. З духовки вийняти, коли позолотяться і стануть хрумкими шкірка і насіння.

    Гарбуз, часник та цибулю посолити, поперчити та змастити олією. Покласти овочі на те ж деко і запікати близько 40-50 хвилин до готовності. 

    Потім охолодити овочі і злегка збити їх разом з молоком в блендері: не збивати занадто довго, бо вийде замість соуса суп. Натомість збити гарбуз злегка, щоб відчувались шматочки. 

    Зварити пасту і змішати гарбузовий соус з пастою. Подавати з засмаженим насінням і шкіркою гарбуза.

    Смачного!

    Рецепт пасти з гарбузом є перекладом аналогічного рецепта Макса Ла Манни, всі фото і сам рецепт належать автору:
    https://www.maxlamanna.com/recipes/seedtoskinpasta